Refurbished Telefoons Kopen

Smartphone Reparatie Almere heeft diverse nieuwe en tweedehands telefoons in de aanbieding, u kunt bij ons al vanaf € 70,- een refurbished telefoon kopen!

Wilt u een refurbished telefoon kopen met garantie die veel voordeliger is dan een nieuwe telefoon? En in een zo goed als nieuwe staat verkeerd, dan heeft Smartphone Reparatie Almere een ruim aanbod van gebruikte / refurbished smartphones van diverse merken voor u.

Alle refurbished telefoons zijn uitgebreid getest, gereinigd en goedgekeurd voor wij deze te koop aanbieden en worden geleverd incusief 6 maanden garantie.

De prijs van een tweedehands smartphone hangt af van het merk, model en jaartal van de betreffende telefoon.

Een refurbished telefoon kopen kan bij Smartphone Reparatie Almere al vanaf € 70,-

Als u uw telefoon bent kwijt geraakt of bent verloren en u smartphone niet te achterhalen is via “Zoek mijn iPhone” en u wilt een telefoon kopen dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwe smartphone te kopen.

Een nieuwe telefoon kopen kan erg duur  zijn. Is uw budget ontoereikend voor zo’n grote uitgave? Kom dan langs bij Smartphone Reparatie Almere.

In onze vestiging aan de Zoetelaarpassage 40 in  Almere Stad hebben wij diverse mogelijkheden m.b.t. de kosten om u te adviseren bij het maken van de juiste keus met het kopen van een tweedehands of refurbished smartphone.

Foto: Refurbished Samsung S8 Kopen
Refurbished Samsung Galaxy A serie
Foto: Tweedehands Samsung Galaxy Kopen
Tweedehands Samsung Galaxy S serie
Foto: Refurbished iPhone 7 Kopen
Refurbished iPhone 7
Foto: 2e Hands Telefoon Kopen
Tweedehands Telefoon
🕒 0 %
Reparaties klaar terwijl u wacht
0
Tevreden klanten
0
Jaren ervaring
📱 0
Modellen / typen ondersteund

Zoekt u naar een betrouwbare partij waar u een zo goed als nieuwe tweedehands telefoon kunt kopen in Almere? Dan hebben wij diverse interessante aanbiedingen voor u. Beschikt u nog over uw “oude” telefoon dan kunnen we á la minute uw smartphone – Gratis – testen en beoordelen of reparatie tegen relatief lage kosten nog mogelijk is.

Wij kunnen uw smartphone indien gewenst voor u herstellen of repareren. Besluit u een refurbished smartphone te kopen dan adviseren wij u graag wat de beste optie in uw specifieke situatie is.

U telefoon is defect, gevallen of werkt niet meer? Neem dan contact met ons op of loop even binnen.

Bel onze vestiging in Almere Stad 036 524 2185.

Graag tot ziens!